ДОСТАВКА

I. Доставка

За поръчки на стойност над 45.00 лв , доставката ще е безплатна , а за поръчки до 45.00 лв се заплаща доставка 3.99 лв (при определени промоционални кампании, доставката може да бъде безплатна за всички поръчки). Таксуването на доставка не е обвързано с населеното място, до което се доставя.

II. Срок на доставка

Обикновена доставка - в срок от 1 до 4 работни дни от момента на потвърждаването на поръчката от наш консултант по имейл или телефон.

В изключително лоши атмосферни условия или поради извънредни ситуации, свързани с логистиката, срокът може да бъде удължен.

III. Условия за връщане на закупената стока

Вие имате право да върнете закупената стока до 14 календарни дни от датата на доставка. Молим Ви продуктите да бъдат разопаковани  внимателно, тъй като, ако желаете да върнете продукти те трябва да бъдат със запазен търговски вид /задължително със запазена етикеция и кутии. Разходите по връщане на стока са за сметка на клиента.

В случай на проявено желание за връщане на закупена стока, молим да се свържете с наш представител на телефон +359 886 000 028 за уточнение на последващите процедури.

ПЛАЩАНЕ

Заплащането на поръчаната стока може да се извърши:

•    С „наложен платеж” - плащане в брой на куриера при доставката.

За всяка поръчана стока потребителят трябва да заплати цената, която е обявена в електронния магазин към момента на поръчката. 

Сравнение на продукти