Здравейте, нека Ви се представим !

 

Гордеем се, че сме независима българска компания и всеки път, когато изпращаме поръчка до Вас, нашите клиенти,наистина ни е грижа тя да е перфектна, а Вие да останете напълно удовлетворени.

Продуктите NEISS се изработват ръчно в малки количества, в нашата лаборатория,намираща се на 1039 метра надморска височина в китно селце в сърцето на Родопите.                             

Заедно с малък екип от професионалисти, всеки в своята област, създаваме с много любов нашите продукти, тук в България.  Това гарантира максимално качеството  на всеки наш продукт.

Обществото винаги се развива и осъзнава, че изборът на естествени съставки е по-добър за нас и за нашия свят. Вярваме, че е време красотата да се насочи отново в областта на натуралното.

Благодарение на  специални щадящи технологии, ние осигуряваме  максимално съхранение на ценните и полезни съставки. Извлечени от нашата щедра природа, активните ни съставки са с доказано полезно и ефективно действие. Това споделя един от нашите топ технолози с дългогодишен опит в създаването на иновативни козметични продукти.

Точно както пчелите, Neiss избира натурални и чисти съставки от природата и ги комбинира, за да създаде нектар от красота.

Искаме да ни се доверите и ежедневно да се наслаждавате от използването на нашите продукти с вдъхновяващи, омайващи сетивата аромати, интересни  текстури, ефективни резултати. Искаме  да се уверите,че няма нищо по-хубаво от богатствата на природата, които сме подбрали за Вас.

Бъдете част от Революцията на красотата с натуралната ни козметика NEISS.

 


ПРИЧИНИ, ЗА ДА ИЗБЕРЕТЕ NEISS:

 ЗЕЛЕНА НАУКА

Избираме „зелената наука“, силата и богатствата на растенията, над синтетичните алтернативи, които ще намерите в масовата козметика. Ние вярваме, че естествените натурални съставки са по-добри и полезни за Вашата кожа. Можете да видите процента натурални съставки на етикета на всеки продукт. Когато купувате от NEISS,  вие купувате бурканче, пълно с нашия опит и страст към натуралното и към даровете от природата.   

 ДА БЪДЕШ ЧЕСТЕН

Обещаваме да Ви разкажем и покажем истината за това какво се крие в нашите продукти и какви чудеса могат да направят за Вашата кожа. Не измисляме скучни презентации, не се опитваме да Ви объркваме със сложни научни термини. Реалното действие на активните съставки може да намерите в описанието на всеки продукт, предлаган от нас.

 

 

БЛАГОДАРНОСТ

Благодарни сме на всички наши клиенти, защото вярват в нас и ни се доверяват, че можем да създадем нещо истинско, ценно, висококачествено и достъпно. Благодарни сме и на „майката“ природа, че ни дарява с нейните богатства, за да Ви докажем, че натуралното винаги ще бъде по-добрият избор и ще допринесе за изумителни резултати.

 

 

 

СПЕЦИАЛНО ЗА ВАС

Ние правим малки количества от продуктите, по специални щадящи технологии което означава, че когато отворите всяко едно бурканче на NEISS, свежестта на природата е максимално съхранена, защото са запазени всички полезни свойства на маслата и екстрактите.

НАС НИ Е ГРИЖА

Ние се грижим за съхраняването на нашата природа и това се отразява във всички наши принципи: Купуваме сертифицирани и натурални съставки. Работим с дългогодишни партньори. Работим по специални щадящи технологии. Нашите продукти не са тествани върху животни. Те не са просто привлекателни и изкушаващи, те са „оръжия“ за красота от природата.

НАТУРАЛНО, ИНОВАТИВНО И ЕФЕКТИВНО

Няма нужда да избирате между ефективен продукт и натурален. NEISS съчетава и двете. Иновативният дизайн, безцветната опаковка, която Ви дава представа за съдържанието в бурканчето и ефективните натурални съставки, правят продуктите ни оригинални и желани.


      Ние се доверяваме на природата, Вие се доверете на нас!

От създаването ни и до досега, нашата цел е една и съща - да продължим да бъдем новаторска марка, да можем да предложим най-добрата грижа за красотата на нашите клиенти. Стремим се всички клиенти да останат доволни, да продължават да ни се доверяват, защото няма нищо по-полезно за нашата кожа от натуралното, ефективното  и създаденото с любов!

Затова ВИ КАНИМ да се насладите  на полезната и ефективна природна козметика заедно с нас!

 

Сравнение на продукти